Det är med stor sorg och saknad vi meddelar att Den Goda Jordens grundare och hedersordförande Anders Stenström idag, den 20 oktober 2008 stilla somnat in i hemmet på Berte, Slöinge efter en tids sjukdom. Han blev 61 år gammal.

Det är grymt och sorgligt att en så kär vän, bror, make, pappa och farfar ryckts ifrån oss. Vi är många som tycker att Anders hade mer att uträtta, han var inte färdig! Han har dock sått många värdefulla frön till andra att förvalta.

Som den sanna miljökämpe han var så intresserade oljepriset honom in i det sista. Han såg gärna att oljan blev dyrare. En billig olja hämmar de miljövänliga alternativen.

Om du vill, lämna en hälsning till Anders här under.

Stöd gärna Hjärnfonden, Svenska hjärntumörföreningen eller Den Goda Jorden!

Anders Stenström

Anders Stenström