Jordkällarens hemlighet

Jordkällarens hemlighet

Den Goda Jorden har med hjälp av ekonomiskt stöd från Sparbanksstiftelsen Varberg tagit fram en lärobok/sagobok för åldersgruppen 7-10 år. Boken heter ”Jordkällarens hemlighet” och är författad av Torgerd Adolpsson och illustrerad av Kim Nilson, båda boende i Varbergs kommun. De har även tidigare samarbetat kring bland annat böckerna och spelet om Agata Skata.

Till medlemmar säljer vi boken för 100 kr plus frakt 79 kr.
För icke medlemmar 120 kr plus frakt 79 kr.
Betalas till swish 123 254 48 31 eller bankgiro 5365-3283, märkt med ”bok” och meddela adressuppgift. Boken kommer även att finnas till försäljning på mässor där vi finns med.

Jordkällarens hemlighet klassuppsättning

Lärarhandledning

Till jordkällarens hemlighet finns även en lärarhandledning på 48 sidor. Syftet med boken är att skapa ett intresse för naturen och en insikt, hos barn i åldrarna 7-10 år, om den miljö vi har omkring oss. I boken får huvudpersonerna Lea och Samir lära sig en del om naturens tillgångar genom Gaia, en klok gumma som bor på en liten gård som hon driver på gammaldags vis. Hon är självförsörjande i mycket, och när barnen lär känna henne får de insyn i livet på landet och de möjligheter vi har om vi värnar den odlade marken.

En klassuppsättning med 25 böcker och en lärarhandledning kostar 2 500 kr inkl frakt.

Mer info om boken och lärarhandledningen hittar du här.

Medlemserbjudande

Bärkaasse

För våra medlemmar finns det nu möjlighet att beställa ett Den Goda Jorden-paket. Det innehåller boken ”Jordkällarens hemlighet”, infoskriften ”Hopp för Åkermarken”, textilkasse, plastdekal med den nya loggan, vykort och en Den Goda Jorden-penna. Betala in 190 kr på swish 123 254 48 31 eller bankgiro 5365-3283, märkt med ”paket” och meddela adressuppgift. Porto ingår.