Välkommen till dengodajorden.se!

Äntligen har vi uppdaterat vår hemsida med ny design och ny struktur.

Hemsidan är nu i ”bloggformat” vilket innebär att Du som besökare kan lämna kommentarer till artiklarna, vilket Du naturligtvis är varmt välkommen att göra. Tanken är att Du lättare skall kunna följa det arbete som pågår i föreningen. Artiklarna är sökbara och indelade i olika kategorier vilket gör det lätt att hitta en artikel som man är intresserad av. Nytt är även arkivet där samtliga artiklar ligger sorterade månadsvis.

Vi har skaffat oss en logotype! Det är en rapsblomma som symboliserar en gröda som odlas på bördiga jordar och som man både kan göra mat och energi av.

Vi hoppas att Du finner den nya hemsidan tilltalande. Skulle det vara något som inte stämmer på sidan eller om Du bara känner för att kontakta webbadministratören så är du välkommen att skicka ett email.

Är Du inte redan medlem, så klicka runt bland artiklarna och skaffa dig mer information! Förhoppningsvis kan det väcka några tankar hos Dig.

Hur man blir medlem finner Du under ”kontakt” i menyn ovan.